top of page
mf.png

Motherfunkerz

Η ομάδα Motherfunkerz δημιουργήθηκε το 2014 από την Νατάσα Καρσανίδου. Πρόκειται για την επαγγελματική ομάδα της σχολής Dancecool Studio η οποία μετράει πολλές συμμετοχές σε εθνικούς, ευρωπαικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. 

 

Οι Motherfunkerz είναι 2 φορές πανελλήνιοι πρωταθλητές του διαγωνισμού Hip Hop International Greece (2015 & 2016). H πρωτιά του 2015 τους έδωσε το εισιτήριο να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό HHI Worlds που διεξήχθει στο Σαν Ντιέγκο των Η.Π.Α. Η ομάδα κατέκτηση την 23η θέση ανάμεσα στις συνολικά 81 διαγωνιζόμενες ομάδες. Η θέση αυτή αποτελεί μέχρι και σήμερα την μεγαλύτερη διάκριση που έχει λάβει η χώρα μας σε παρόμοιους διαγωνισμούς παγκοσμίως. 

 

Την ίδια χρονιά ταξίδεψαν με το show "The Mask" στην Γαλλία λαμβάνοντας μέρος στο World of Dance (WOD). 

 

Το 2017, o Σάκης Ρουβάς τους επέλεξε να πλαισιώσουν τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στην Αθήνα και στη συνέχεια την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

 

Το 2015, κατόπιν πρόσκλησης της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι Motherfunkerz κλήθηκαν να "ανοίξουν" την τελετή έναρξης του θεσμού λαμβάνοντας ενθουσιώδη σχόλη για την παράστασή τους. 

Τα μέλη της ομάδας δεν σταματούν να δραστηριοποιούνται και έχουν χορέψει σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ (Streetmode κ.ά), χοροθέατρα, συναυλίες καλλιτεχνών και διάφορα αστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. 

 

Διαγωνισμοί / Βραβεία / Εμφανίσεις

• 3η θέση Hip Hop International Greece, 2017

• 1η θέση Hip Hop International Greece, 2016

• 1η θέση Hip Hop International Greece, 2015

•3η θέση Hip Hop International Greece, 2014

 

• 23η θέση Ηip Hop International USA, 2015

 

• Συμμετοχή στο World of Dance, France 2015 

• 1η θέση Bounce Street Dance Contest, Greece 2014

• 2η θέση Street Fighters, Greece 2014

• Συμμετοχή και χορευτική πλαισίωση του Σάκη Ρουβά στις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Ακρωτήρι, Αθήνα 2017

Oι Bubblebeats αποτελούνται από κορίτσια και αγόρια ηλικίας 12-18 ετών.  Έχουν διακριθεί επί σειρά ετών σε διαγωνισμούς καταλαμβάνοντας πάντα μια θέση στη πρώτη 10άδα των φιναλίστ. 

Φέτος, μετρούν ήδη την 5η χρονιά δράσης και φιλοδοξούν για περισσότερες πρωτιές! Στη σχολή μας διδάσκουμε στους χορευτές να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στους διαγωνισμούς χωρίς να να αποτελούν τα βραβεία και οι διακρίσεις αυτοσκοπό. Στόχος είναι η αγάπη για τον χορό και το συνολικό ταξίδι στη σκηνή να ολοκληρώνει τους μαθητές ώστε να περνάνε όμορφα και να διασκεδάζουν αυτό που κάνουν. 

Διαγωνισμοί / Βραβεία / Εμφανίσεις

• 3η θέση Bounce Street Dance Contest, Greece 2015

• 4η θέση Bounce Street Dance Contest, Greece 2016

• 3η θέση Hip Hop International Greece, 2015

Βubblebeats

bubblebeats

Volcanoz Cheerleaders

volcanoz-cheeleaders.png

ΟΙ Volcanoz Cheerleaders είναι η πρώτη αγωνιστική ομάδα Cheerleading στη Θεσσαλονίκη. 

Δημιουργήθηκαν τον Σεπτέμβριου του 2012 και συνεργάζονται με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ως "All Stars by Volcanoz Cheerleaders" συμμετέχοντας με επιτυχία στα show κάθε αγώνα. Ενθαρρύνουν το κοινό και υποστηρίζουν έμπρακτη την αγαπημένη τους ομάδα.

Συμμετέχουν κατόπιν συνεννόησης σε αθλητικά event σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. 

Oι Flashblack αποτελούνται από κορίτσια και αγόρια ηλικίας 12-18 ετών. και ομοίως με τους Bubblebeats, έχουν κατακτήσει πολλές διακρίσεις επί σειρά ετών σε διαγωνισμούς, φτάνοντας πάντα στην τελική 10άδα των φιναλίστ. 

Μέσα από την 5ετή συνεχή εξελιξή τους μαθαίνουν πρώτα να διασκεδάζουν με το χορό, γεγονός το οποίο τους έχει επιφέρει και τις ανάλογες διακρίσεις. 

Διαγωνισμοί / Βραβεία / Εμφανίσεις

• 2η θέση Salonica Open, 2015

• 4η θέση Salonica Open, 2017

• 5η θέση Salonica Open, 2018

• 8η θέση Bounce Street Dance Contest, Greece 2017

• 8η θέση Hip Hop International Greece, 2018

Flashblack

flashback.png

Candybeats

candybeats.jpg

Οι Candybeats είναι μια αγωνιστική hip hop εφηβική ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια. Τα περισσότερα μέλη είναι στην σχολή μαθήτριες από 5 ετών με προπονήτρια την Νατάσα Καρσανίδου και στην συνέχεια τον Αχιλλέα Παναγιωτίδη, την Φωτεινη Κύρτζαλη και την Αφροδίτη Χατζησταύρου.

 

Την πρώτη χρονιά που πήρε μέρος στο hip hop international ,τον μεγαλύτερο και δυσκολότερο διαγωνισμό ,πέρασε στον τελικό και πήρε την έκτη θέση παρόλο που ήταν οι μικρότερες σε ηλικία.

 

Από τότε έχουν λάβει πρωτιές σε πανελλήνιους διαγωνισμός με καλύτερη την πρώτη θέση στην κατηγορία τους στον Βαλκανικό διαγωνισμό Βounce 2023.

 

Αποτελείται από 9 δυναμικά κορίτσια με πολύ κέφι δροσιά και ζωντάνια.

Προηγούμενες ομάδες

Η ομάδα Couple Issues δημιουργήθηκε το 2012 και κατάφερε να κατακτήσει μέσα σε μόλις λίγους μήνες από την ίδρυσή της την 2η θέση στο διαγωνισμό Hip Hop Bounce 2012. Πλέον, πολλά από τα μέλη της είναι όλοι αναγνωρισμένοι χορευτές και είτε συνεργάζονται με άλλες ομάδες είτε ακολουθούν ατομική καριέρα. 

Couple Issues

couple issues

Η ομάδα δημιουργήθηκε στη σχολή μας 1 μήνα πριν από το διεθνή διαγωνισμό Bounce Street Fighter όπου και κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση ξεσηκώνοντας το κοινό. Η ομάδα αυτή έμεινε για λίγο καιρό μαζί καθώς κάποια μέλη της έφυγαν για σπουδές χορού στο εξωτερικό.

Beat gia Beat

beat-gia-beat.png
bottom of page